H.A.P.P.Y. -project

“Brilliant project – a simple idea framed in a simple way.”

(Iemand met autisme die deelnam aan het H.A.P.P.Y project)

Never waste a good crisis. Tijdens de lockdown vorig jaar ontwikkelde ik een psycho-educatie programma dat focust op het bevorderen van geluk bij mensen met autisme: H.A.P.P.Y. Het programma resulteert in een gepersonaliseerd werkboek voor iemand met autisme met suggesties voor activiteiten die 10 evidence based welzijnsstrategieƫn op een autismevriendelijke manier concretiseren.

Omdat ik niet alle aanvragen voor het opmaken van gepersonaliseerde werkboeken meer zelf aankon, ontwikkelde ik een training om anderen op te leiden tot H.A.P.P.Y.-coach. Na een eerste in-company training in Noord-Ierland, startte de eerste training met open inschrijvingen in mei, in het Engels. Meteen volgeboekt met deelnemers uit 10 verschillende landen over de hele wereld. Deze coaches hebben nu hun certificaat gekregen.

Een aantal mensen uit Vlaanderen en Nederland contacteerde me met de vraag of ik de training ook in het Nederlands aanbied. En dat is nu het geval!

Inschrijven voor deze training kan hier.

Wil je eerst meer informatie over het H.A.P.P.Y.-programma? Dat vind je hier.

Ben je ouder van een kind met autisme of heb je zelf autisme en je hebt interesse in een gepersonaliseerd H.A.P.P.Y.-plan, contacteer me dan.

Privacy Policy van Autism in Context